Nieuws

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE
Wij doen mee met de Rababank Clubkas Campagne. Rabobank Merwestroom organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en stelt € 80.000,– beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Dit bedrag gaan we gebruiken voor een jingle- en stationpakket.

Doorgaans een kostbare zaak voor de omroep. Bestuur en medewerkers waarderen je steun! Stichting RTV Holland is dé Nederlandse internetomroep en gevestigd in Sliedrecht. We werken uitsluitend met vrijwilligers. Help RTV Holland!

Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Ben jij lid van Rabobank Merwestroom? Stem dan van 28 maart tot en met 11 april 2017 op onze stichting via rabobank.nl/merwestroom Laat je omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Nog geen lid maar wil je wel stemmen? Meld je aan via rabobank.nl/merwestroom en kom in actie!

Elke stem is geld waard. Bedankt voor je steun!

RECLAME
We zoeken adverteerders. Interesse? Op onze website kunt u kiezen uit vier reclamepakketten. Bent u ondernemer en heeft u belangstelling voor een reclamespot? Laat het ons weten. Reageer via onze pagina Contact. Ook behoort aansluiting bij de ‘Club van 100‘ tot de mogelijkheden.

ONS EEN UITNODIGING STUREN OF IETS WILLEN MELDEN?
Er zijn mogelijkheden voor een direct of een opgenomen interview binnen de programmering. Schroom niet ons te benaderen en neem ons op in uw medialijst. Wij ontvangen post graag per e-mail op: info@rtvholland.nl. U mag ook het contactformulier invullen.

OPROEP
Het programma Post voor Holland zoekt contact met Nederlanders die tijdelijk of permanent buiten Nederland verblijven en beschikken over Skype. Reageren? E-mail: postvoorholland@rtvholland.nl. Het programma is er elke zaterdag en zondag tussen 12.00-14.00 uur en wordt gepresenteerd door John Deventer.

NLRADIOSTATIONS.NL EN WEBAPP
Stichting RTV Holland heeft een eigen luisterplatform: NLradiostations.nl Hier vindt u de meest populaire lokale, regionale en landelijke radiostations van Nederland. Het moet het luisteren vergemakkelijken en het biedt een ruime keuze. RTV Holland is ook te horen via onze live-button rechts boven op deze pagina, via o.a. Vtuner, Scoutcast en Tunein. Nog elke dag komen er luisterplatforms bij. Ook is er een app van RTV Holland. 

LOPENDE ACTIESPOTS
Wij draaien op RTV Holland diverse spots van non-profit- en hulporganisaties, waaronder SHO, Unicef, Stichting Vluchteling e.a. Spots kunnen worden gestuurd naar info@rtvholland.nl